Lapin matkailuparlamentti 2024

Vuoden 2024 Lapin matkailuparlamentti

Varmista paikkasi Lapin matkailualan vuoden päätapahtumassa – Lapin matkailuparlamentissa, joka järjestetään 3.-4.10.2024 Rovaniemellä, Korundissa! Tutustu täällä seminaaripäivien kattavaan ohjelmaan.

Lapin matkailuparlamentti kokoaa yhteen matkailun ammattilaiset, yrittäjät ja päättäjät keskustelemaan ja kehittämään Lapin matkailua. Tämän vuoden teemat pureutuvat ympärivuotiseen matkailuun, tekoälyn hyödyntämiseen, matkailun turvallisuuteen, toimintaympäristön muutoksiin ja Lapin matkailumarkkinoinnin tilaan.

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla vain asiantuntija – jos olet kiinnostunut matkailualasta ja sen tulevaisuudesta, tämä tapahtuma on sinua varten. Tule verkostoitumaan, oppimaan uusimmista trendeistä ja olemaan mukana rakentamassa Lapin matkailun tulevaisuutta.

Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi! Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa saadaksesi ajankohtaiset päivitykset ja tunnelmakuvia:

Facebook: @lapinmatkailuparlamentti
X: @LapinMatkailu
LinkedIn: @Lapinmatkailuparlamentti
Instagram: @Lapinmatkailuparlamentti

Ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan! Tapahtuma järjestetään Rovaniemellä Kulttuuritalo Korundissa, jossa sinulla on mahdollisuus verkostoitua, kuulla alan ajankohtaisimmat puheenaiheet ja nauttia Korundin näyttelyistä.

Tapahtumaan voi osallistua paikan päällä tai etänä, ja iltatilaisuus pidetään Apukka Resortissa. Ilmoittautuminen on nyt avoinna, ja tarjolla on edullisempia hintoja LME:n jäsenille, kun ilmoittaudut 5.9. mennessä.

Ilmoittautumislomakkeen löydät täältä. Varmista paikkasi ja ole mukana rakentamassa Lapin matkailun tulevaisuutta!

Ohjelma

Lapin matkailuparlamentin ohjelma 3.-4.10.2024 tarjoaa kattavan katsauksen Lapin matkailun ajankohtaisiin teemoihin. Ensimmäisen päivän kohokohtia ovat keskustelut saavutettavuusratkaisuista ja ympärivuotisen matkailun kehittämisestä sekä Vuoden Lappilainen Matkailuteko -palkinnon jako. Päivä päättyy iltatilaisuuteen Apukka Resortissa.

Toinen päivä keskittyy tekoälyn mahdollisuuksiin matkailun tulevaisuudessa, Lapin matkailumarkkinoinnin tilaan sekä turvallisuuden kehittämiseen. Ohjelma sisältää inspiroivia puheenvuoroja, paneelikeskusteluja ja mahdollisuuden verkostoitua alan ammattilaisten kanssa. Tutustu koko ohjelmaan täällä.

Hinnasto

Hyödynnä Lapin Matkailuelinkeinon Liiton (LME) jäsenille tarjotut edullisemmat hinnat ilmoittautumalla Lapin matkailuparlamenttiin 5.9.2024 mennessä.

Paikan päällä osallistumiseen on mahdollista ilmoittautua 19.9. saakka, ja etäosallistumisen ilmoittautuminen on mahdollista 1.10. asti. Ilmoittautuminen on sitova, mutta peruutus on veloitukseton 19.9. asti.

Vuoden Lappilainen Matkailuteko

Lapin Matkailuelinkeinon Liitto jakaa tapahtumassa Vuoden Lappilainen Matkailuteko -palkinnon taholle, joka on omalla tavallaan tehnyt Lappia tunnetuksi ja edistänyt matkailua Lapissa. Lue täältä kaikki palkintojen ja kunniamainintojen saajat vuosien varrelta.

Yhteistyökumppanuus

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme hyvän mahdollisuuden saada yrityksellenne näkyvyyttä sekä tavoittaa Lapin keskeiset matkailualan toimijat.

Voitte valita yrityksellenne sopivamman yhteistyökumppanipaketin. Lue lisää täältä!

Skip to content