LME logo white text

Matkailuyrittäjän juridiikan työkalupakki keskustelutilaisuus 25.10.2016

10/03/2016

Jokainen matkailuyrittäjä varmasti haluaa vahvistaa omaa riskinhallintakykyään. Nyt siihen on olemassa hyviä työkaluja. LME:n Laki ja oikeus -hanke on teettänyt selvityksen Matkailuyrittäjän yleisistä juridisista tarpeista ja niistä on valmistunut Matkailuyrittäjän juridiikan -työkalupakki. Työkalupakista löydät tietoa mm. verkkokaupasta ja netin juridisista kysymyksistä yleisemminkin sekä vakuutusasioista, immateriaalioikeuksista ja tekijänoikeuksista sekä henkilötietojen keräämisestä ym.
Asiantuntevat juristimme asianajaja Juhani Karvo Asianajotoimisto Karvo & Mella Oy:stä ja professori Juha Karhu Lapin yliopistosta tulevat kertomaan ja keskustelemaan kanssanne näistä asioista Rovaniemelle 25.10. klo 12-16, jolloin työkalupakki julkistetaan. Olemme kutsuneet paikalle myös vakuutusalan asiantuntijoita ja rahoitusalan asiantuntijoita kertomaan, miten riskienhallinta vaikuttaa vakuutuksien saantiin ja hinnoitteluun sekä rahoituksen saantiin investoinneissa.
Matkailuyrittäjän juridiikan työkalupakki keskustelutilaisuus

Aika ja Paikka: 25.10.2016 klo 12 Rovaniemi, Lapland Hotel Sky Ounasvaara.
OHJELMA
12:00 Tervetuloa, Jyrki Niva, ohjausryhmän puheenjohtaja
12:15 Matkailuyrittäjän juridiikan työkalupakki, Juhani Karvo ja Juha Karhu
13:00 Keskustelua
13:20 BtoB sopimukset kansainvälisessä kaupassa – poimintoja LaSoVesta
13:30 Mitä vakuutukset vaikuttavat yrittäjän riskinhallintaan, Sakari Nurminen ja Reija Aspegren, LähiTapiola
13:40 Minkälaisiin asioihin riskiarvioissaan rahoittaja kiinnittää huomiota ja mitkä ovat rahoittajan näkökulmasta riskitekijöitä yritysten BtoB ja BtoC sopimuksissa, Kari Tuominen, Finnvera ja Jarmo Moilanen, Nordea
14:00 Kahvit
14:30 Paneeli
15:30 Loppuyhteenveto Jyrki Niva

Ilmoittaudu 18.10. mennessä osoitteessa  

Skip to content