LME logo white text

Matkailuyrittäjän varautuminen matkapaketti- ja tietosuojalakiin 24.5.2018

05/09/2018

Uusi matkapaketteja koskeva EU-direktiivi hyväksyttiin marraskuussa 2015, ja valmismatkoja koskevat lakimuutokset tulevat voimaan myös Suomessa 1.7.2018. Tule kuulemaan mitä lakimuutos tarkoittaa käytännössä ja mitä muutos vaikuttaa oman yrityksesi toimintaan.

Kouluttajana tilaisuudessa on partner, varatuomari Kirsi Putkonen Ernst & Young Oy:stä. Kirsi Putkonen on laajalti perehtynyt uuteen matkapakettilainsäädäntöön ja ollut laatimassa selvityksiä ja lausuntoja uudistuvasta lainsäädännöstä.

Järjestämme tilaisuuden matkailuyrittäjän varautumisesta matkapaketti- ja tietosuojalakiin yhteistyössä Lapin Kauppakamarin, Lapin Matkailuelinkeinon Liiton ja Visit Rovaniemen toimesta

Puolenpäivän keskustelu- ja koulutustilaisuus järjestetään to 24.5.2018 klo 12-16 Rovaniemen kaupungintalon Valtuustosalissa, Hallituskatu 7, Rovaniemi.

Ilmoittautuminen oheisen linkin kautta viimeistään 21.5.2018 https://ilmo.contio.fi/rovaniemi/main.aspx?id=260Ilmoittautumislinkissä voit lähettää ennakkokysymyksiä Kirsi Putkoselle. Hyödynnäthän myös tämän mahdollisuuden!

Lisäksi:

Hyviä linkkejä uuteen Matkapakettilakiin tutustumiseen:

LME:n teettämä esiselvitys: ”Uudistuvan matkapaketti- ja tietosuojalainsäädännön tuomat vastuut ja velvollisuudet digitalisoituvassa maailmassa” http://www.lme.fi/media/pdf/lmematkapaketti-ja-tietosuojalakiselvitys-selvitys-2208.2017-final-.pdf

Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilla paljon tietoa ja tulkintoja tulee koko ajan lisää: https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Matkustaminen-ja-matkan-jarjestaminen/ohjeet-matkatoimistoille/uusi-matkapakettilaki-2018.

Testaa oletko uuden lain mukaan matkanjärjestäjä ja pitääkö yrityksesi asettaa vakuudet: https://matkapakettiapuri.fi

Apua voi kysyä suoraan myös Kilpailu- ja Kuluttajavirastosta matkapaketti@kkv.fi tai 029 505 3006, arkisin klo 10-15.

Skip to content