LME logo white text

Projektipäällikkö, Mount Resilience-hanke, Lapin Matkailuelinkeinon Liitto

28/03/2023

Lapin matkailuelinkeinon liitto LME on Lapin matkailuyritysten yhdistys, joka ajaa matkailuelinkeinon etuja, vahvistaa matkailualan arvostusta ja yhteistyötä sekä toteuttaa kehittämishankkeita.

Lapin Matkailuelinkeinon liitto hakee PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen kansainväliseen HORISONTTI-rahoitteiseen Mount Resilience-hankkeeseen ja matkailun edunvalvontatyöhön.

MountResilience-hankkeen tarkoituksena on tukea Euroopan vuoristoisia alueita ja niiden yhteisöjä ilmastonmuutokseen sopeutumisessa ja sopeutumiskyvyn vahvistamisessa. Hankkeessa on mukana osallistujia 12 Euroopan maasta. Hankkeen Lapin osiossa kehitetään yhdessä Lapin Liiton, Luonnonvarakeskuksen (LUKE):n, Enontekiön ja Utsjoen kuntien kanssa mallit porotalous- ja matkailuyritysten sopeutumissuunnitelmaan ja siihen liittyvään valmennukseen sekä kuntien sopeutumissuunnitelmaan. Lapin matkailuelinkeinon liiton tehtävänä hankkeessa on tuoda matkailun toimialatietoa alueellisiin sopeutumissuunnitelmiin sekä tehdä matkailuyritysten sopeutumissuunnitelma ja sopeutumisvalmennukset.

Hankkeen virallinen työ- ja raportointikieli on englanti. Projektipäällikkönä vastaat Lapin matkailuelinkeinon liiton osallistumisesta hankkeen kansainväliseen kumppanuuteen ja matkailua koskevan suunnitelman toteuttamisesta yhdessä hankekumppanien kanssa. Vastaat myös Lapin matkailuelinkeinon liiton osalta hankehallinnosta, raportoinnista ja viestinnästä.

Mount Resilience hankkeessa tehtävän työn lisäksi osallistut monipuolisesti Lapin matkailuelinkeinon liiton edunvalvonta, viestintä ja kehittämistyöhön. Edunvalvonnan osalta seuraat ajankohtaisia matkailuun vaikuttavia aiheita ja teet mm lausuntojen taustatyötä. Viestinnässä kehität sekä LME:n nykyisiä, että uusia viestintäkanavia ja toteutat sekä niihin, että mediaviestintään sisältöjä. Osallistut Lapin matkailuparlamentin järjestelyihin sekä erilaisten kehittämishankkeiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Edellytämme:

 • vahvaa osaamista Lapin matkailualasta
 • osaamista ilmasto- ja sopeutumistyöstä
 • kokemusta kehittämistyöstä
 • fasilitointi- ja valmennusosaamista
 • hyviä viestintätaitoja kirjallisesti ja suullisesti
 • vähintään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
 • matkustusvalmiutta ja satunnaista oman auton käyttöä

Arvostamme:

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • hyvää yhteistyökykyä
 • aktiivista ja positiivista työotetta
 • kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että erilaisissa tiimeissä.

Tule kanssamme tekemään parempaa tulevaisuutta Lapin matkailulle osana kansainvälistä verkostoa ja Lapin matkailuelinkeinon liiton tiimiä.

Tehtävä on määräaikainen, 4 vuotta, Mount Resilience -hankkeen ajan.
Lokakuun loppuun 2024 saakka tehtävä on 80% työajalla ja sen jälkeen vähintään 50%.
Työtä voit tehdä joko yhdistyksen Kittilän toimistolla tai etätyönä.
Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.
Valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan LME:n kanssa.

Huom! Lähetä hakemuksesi liitteineen ja palkkatoiveineen hakujärjestelmän kautta 6.9. mennessä.

Lisätietoa ja LINKKI HAKEMUKSEEN löytyy täältä

Lisätietoja tehtävästä antaa: nina.forsell@lme.fi.
Merkitse sähköpostin viestikenttään ”MountResilience-projektipäällikkö”.

Haku toteutetaan yhteistyössä lappilaisen henkilöstöpalvelualan toimijan Arctic Career Oy:n kanssa.

Skip to content