LME logo white text

Tammikuun työpajat ja seminaari

19/12/2014

Vuosi on lopuillaan ja myös sopimustoimintahankkeemme LaSoVe . Hankkeen tuloksena valmistuu sopimustoiminnan ohjeistus, joka julkaistaan tammikuussa. Hankkeen lopputyöpajoja Työkaluja Sopimustoimintaan ja turvallisuustyöhön pidetään Inarissa 19.1., Kemijärvellä20.1. ja Rovaniemellä23.1. Työpajat pidetään yhteistyössä MTI:n turvallisuusjärjestelmähankkeiden kanssa eli luvassa on työkajuja niin turvallisuussuunnitteluun kuin sopimustoimintaankin. Työpajojen ohjelma ja kutsu.

Juhlistamme LaSoVe:n tuloksia ja tulevaisuutta myös MTI:n juhlaseminaarin Vastuullista matkailutoimintaa yhteydessä 26.1. klo 14 alkaen. Tämä seminaari pidetän Rovaniemellä Hotelli Oppipojassa. Luvassa on asiaa matkailun vaikuttavuudesta ja mm. debattitaistelu yrittäjät vastaan tutkijat. Kisaan on ilmoittaunut mm. Jyrki Niva, Niina Pietikäinen, Reijo Lantto ja Päivikki Palosaari yrittäjistä ja professori Soile Veijola, Jose´-Carlos Gracia-Rosell, Sanna Kyyrä ja Minni Haanpää MTI:stä. Tilaisuus keskittyy matkailun alueelliseen vaikuttavuuteen ja vastuullisuuteen. Seminaarin päätteeksi on cocktail-tilaisuus. Tarkempi ohjelma julkaistaan tammikuun alussa.

Oheisen linkin takaa pääset ilmoittautumaan Vastuullista matkailutoimintaa! -seminaariin. Tapahtuma on avoin kaikille matkailusta ja matkailututkimuksesta kiinnostuneille. https://www.webropolsurveys.com/S/232F4283C4AC5C2B.par

Skip to content