LME logo white text

Ilmoittautuminen Lapin Matkailuparlamenttiin 2020 on nyt auki!

18/09/2020

Lapin Matkailuparlamentti järjestetään 29.-30.10.2020 Lapland Hotels Oloksella ja tapahtumaan on mahdollista osallistua tänä vuonna myös etänä.

Teemana Lapin Matkailuparlamentissa 2020 on Matkailun selviytyminen koronakriisistä. Tulemme kuulemaan puheenvuoroja liittyen matkailun strategisiin linjauksiin, matkailun tilanteeseen koronakriisissä ja siitä selviytymiseen sekä teknologian mahdollisuuksiin matkailussa. Koemme, että tässä tilanteessa on tärkeää puhaltaa yhteen hiileen ja tuoda mahdollisuus yhteiselle keskustelulle matkailualan toimijoiden kesken. Koronatilanne on tuonut monelle päätä askarruttavia ajatuksia ja nyt olisi tilaisuus pureutua niiden äärelle yhdessä. Ohjelmassa tarjoamme mielenkiintoisten puheiden lisäksi mahdollisuuden verkostoitumiselle. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi ohjelmaa vielä päivitetään ja puhujia tullaan julkaisemaan pian!

Tapahtuman järjestelyissä otamme huomioon turvallisuuden kaikissa toiminnoissamme Covid-19 tartuntojen ehkäisemiseksi noudattaen Aluehallintoviraston ohjeistuksia.

Ilmoittautumisaika tapahtumaan paikan päälle on 15.10.2020 asti ja etäosallistumiseen 26.10.2020 asti. Lisätietoa ilmoittautumisesta täältä.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan matkailun ajankohtaisista aiheista sekä verkostoitumaan matkailualan ammattilaisten kanssa! Tätä viestiä saa mielellään välittää eteenpäin.

Seuraathan Lapin Matkailuparlamenttia 2020 myös somessa:

Facebook: @lapinmatkailuparlamentti
Twitter: @LapinMatkailu
Linkedin: @Lapinmatkailuparlamentti

Skip to content